Beauty Syggestions facebook'e?
  ˙ ˙ ˙ ˙˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙·•●●•·˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙  ˙ ˙ ˙
Sveikos, skaitytojos, taip perskaitėtė gerai, Beauty Suggestions persikėlė ir į facebook svetainės gretas. Idėja kilo ne šiaip sau, kalbėjome su merginomis kokios informacijos jos ieško kosmetologijos-makiažų srityje ir priėjome išvadą, kad merginos mielai žiūrėtų ir domėtūsi kaip pačioms pasidaryti makiažus: dieninius, vakarinius, šventinius, fantastinius t.t. Nenoriu savo blogo "užfludinti" dideliu darbų kiekiu, tad nusprendžiau, kad sukursiu facebook puslapį ir tik tiems makiažams kurie sulauks didžiausio dėmesio padarysiu apmokymus, dėl formos dar nenusprendžiau galbūt pavyks net ir filmuoti. Žinoma vėl gi kita medalio pusė, apmokymų video forma yra be galo daug tad gal nieko naujo kaip ir nepamatysite. Tačiau pastebėjau jog lietuvių kalba video apmokymų yra mažai, be to dažniausi visažistai youtube naudoja kosmetines priemones kurios bent jau šiuo metu nėra prieinamos Lietuvos gyventojams, apie tai - ateityje. Šiuo metu stengiuosi daryti bei fotografuoti makiažus kurie galbūt patiktų ir Jums, beje niekuomet nedarau kopijų, ypač kitų specialistų darbų, manau tikras visažistas pakankamai gerbia kitų vaizduotę ir jos "vaisių" nesisavina. Šiuo metu Facebook'o Beauty Suggestions puslapyje galite rasti šiuos  ir daugiau darbų, stengiuos bent jau kas antrą dieną papildyti... 

Kiti Facebook puslapio smagūs dalykėliai:
          1. Bendradarbiavimas su fotografais, mielai siūlau Jums  nemokamai laimėti fotosesijas su profesionaliu makiažu. Šiuo metu vyksta kalėdinis konkursas marijampolietėms merginoms, ateities planuose ir kiti miestai.
           2. Smagios dovanėlės būtinai pratestuotos bei aprašytos šiame bloge(ateityje). Jūsų laukia daug smagių įrašų. 
           3. Beauty Suggestions nėra komercijos siekiantis kolektyvas, tai smagus savo darbą mylinčių žmonių kolektyvas, norinčių padėti kitiems ir kitų pagalba tobulėti patiems. 
           4. Apie vykstančius žaidimus bei akicijas stengsimės informuoti ir blogo sekėjus. 




Atsiprašau už savo lietuvių kalbos rašybą - visą gyvenimą pykstuosi su šiuo dalyku.


Norėdami įeiti į mūsų facebook puslapį spauskite šią nuorodą: 
Jai turite pagiedavimų, kritikos ar šiaip patarimų, rašykite komentaruose arba susisiekite el. paštu  BeautySuggestions@gmail.com 
Būkite gražios, sėkmės. 

1 komentaras:

  1. När jag introducerades för Mr. Pedro (A Loan Officer), gick jag in på marknaden som första gången husköpare.
    Mina behov var lite annorlunda och jag hade massor av frågor, innan han skickade mitt förhandsgodkännandebrev till mig ringde han för att prata med mig om vad det betydde och vad som kunde förändras. Han gjorde sig tillgänglig för mig i stort sett vilken timme som helst via e-post och sms, han var mycket lyhörd och kunnig. Han är också väldigt okomplicerad, jag förklarade för honom vad mina förväntningar var när det gäller stängningstid och andra detaljer. Han sa att han skulle uppfylla dessa förväntningar men han överträffade dem. Jag stängde så snabbt min mäklare och säljaren var förstås glada över det. Men som köpare uppskattade jag att få gå igenom processen på ett kortfattat men grundligt sätt. Från förhandsgodkännande till avslutning – resan var så sömlös och jag anser mig ha tur eftersom jag har hört skräckhistorier om internet. Jag rekommenderar en lånehandläggare, Pedro Jerome, kontakta e-post: pedroloanss@gmail.com & Whatsapp-nummer:+18632310632 till alla som letar efter ett lån på vilken marknad som helst.

    AtsakytiPanaikinti