Citrina ir Cukrus?
 ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙·•●●•·˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙
Sveiki mieli skaitytojai, ar jau girdėjote apie citrinos ir cukraus veido odos prausiklį?
Viskas ko Jums reikės tai vatos diskelio, citrinos sulčių ir cukraus.
Ką tai duoda?
             Pasak išradėjos K.J. toks odos šveitimas gali padėti sumažinti strazdanų, bei saulės dėmių (kitaip vadinamų pigmentų) ryškumą, padeda nuo inkštirų bei gaivina odą ir ji neatrodo pavargusi.
Veikimas:
              Visa slypinti veikimo paslaptis labai paprastapirma, beta hydroxy rūgštis (BHA) veikdama jūsų odą šalina negyvąsias ląsteles. Pašalinus negyvąsias odos ląsteles atsiranda daugiau vietos naujoms lastelėms gamintis bei atsinaujinti. Beta hidroksi rūgštis yra naudojama daugelyje odos kremų, kad naikintų raukšles bei nelygumus.
             Antra, alfa dyroxy rūgštis (AHA) drėkina jūsų odą, valo poras ir padidina ląstelių atsinaujinimą per eksfoliaciją. AHA padės jums atrodyti jaunesniems, tai didina kolageno gamybą ir pagerina jūsų bendrą odos tekstūrą. 
Naudojimas:
             Ant vatos diskelio užpilkite citrinos sulčių bei ant viršaus uždėkite cukraus, veidą sudrėkinus sukamaisiais švelniais judesiais masažuokite veido odą paruoštu turiniu ant vatos diskelio. Naudoti galima kokiu norite rėžimu. * Beabejo nepamirškite po visko pasitepti veidą Jums įprastu kremu.
Linkiu sėkmės bei atrodyti gražioms/iems.
 

●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ● 

5 komentarai:

  1. Mano pačios patirtis sako, kad produktas išties veiksmingas. Naudoju šią procedūra jau trys menesiai tikrai nesigailiu džiaugiuosi rezultatu, nes turiu gražią odą. ;) Tikiuosi ir Jums tai patiks ir džiaugsitės gražia oda kaip ir aš. ;) Daugiau post'ų mano bloge atsiras greitai. Linkiu gražios dienos. ❤ Dalė G.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Opa.Esu girdejus apie alieju su cukrum, bet su citrina...Labai patinka.Ar oda igauna toki balsva atspalvi, ar negrauzia veido odos?:)
    Reiktu pamegint ;}

    AtsakytiPanaikinti
  3. Del atspalvio tai tikrai ne, o oda grauztu tik tuo atveju jaigu butu atviru zaizdeliu. :) Man asmeniskai ir mano draugems si procedura patinka, as naudojuosi tuo kas antra vakara. ❤ Dalė G.

    AtsakytiPanaikinti
  4. praktiska, tikrai norisi daugiau isgirsti tavo patarimu. aciu :)

    AtsakytiPanaikinti