Viskas Apie Blakstienų Tušus
  ˙ ˙ ˙ ˙˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙·•●●•·˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙  ˙ ˙ ˙
Blakstienų tušai vienodi? 
         Sveikos mielos damos, ar jau girdėjote apie šią tušų kūrėjų suktenybę, kad visi tušai pagal paskirtis yra vienodi? Nusprendžiau į tai pažvelgti giliau ir su Jumis tuo pasidalinti. Bandymams bei domėjimuisi apie tai mane įkvėpė viena geriausių pasaulio visažisčių dirbanti MAC įmonėje Camilla M. Kamilos ir jos bendradarbių tyrimai bei teiginiai išpradžių atrodė šmaikščiai ir neįtikinamai, tačiau tam pati skyrusi mėnesį galiu tik teigiamai prisidėti prie jų.
       Tušai iš esmės skirtingi tik savo paskirtimi, šepetėliu bei per kiek laiko išdžiūsta. Visa kita yra vienoda, tik pavadinimas kitoks. Tad nieko nedelsusi savo tyrimui nusipirkau 3 pigius skirtingus tušus su vienoda paskirtimi (ilginančia blakstienas) ir lyginau veikimą su MAXfactor ir Maybelline, mano nuostabai tušai veikia vienodai - rezultatas tas pats. Atlikusi detalesnius tyrimus išsiaiškinau jog ir jų sudėtinės medžiagos nesiskiria. Tad mielos merginos ir moterys, sutaupysite ir neapsiriksite pasirinkusios pigesnius tušus, tiesiog išsrinkite tinkamo veikimo tušą.
Tušas kitoks?
      Jai Jums atrodo jog jūsų tušas yra kitoks nei visi, tarkime byra ar yra tirštesnis, tai viso labo pirmi gedimo požymiai. 
Apsaugokite tušą nuo gedimo 
      Dauguma merginų/moterų skundžiasi, kad joms tušai greitai išdžiūsta, genda ir visokios kitokios nesėkmės puola. Tame slypi paprasta taisyklė. Tušą naudojant taisiklingai taip nenutinka, kaip tai daryti? Šepetėlį įmerkus į buteliuką jį reikia pasukti rateliu ir ištraukti, taip šepetėlis taisiklingai apsitepa tušu, toks būdas nedžiovina tušo esančio buteliukyje. Merginos dažniausiai daug kartų pakaišioja šepetėlį norėdamos tarsi išmirkinti jį jog galėtų teptis tušą ant blakstienų.
Populiariausi pasaulio tušai 
      Garsios įmonės kaip MAXfactor ir Maybelline beveik kasmet išleidžia po naują tušą su neva nauja geresne formule. Mano tyrimams ipusėjus buvo aišku, kad perkamiausi tušai ir kasmet "naujausi" ištikrųjų yra pateikti tiesiog tik naujoje pakuotėje, jų sudėtis ir paskirtis yra visiškai identiška.

Linkiu atrodyti gražioms tikiuosi šis blog'o įrašas Jums padės, aš pati užuot pirkusi brangius tušus dabar naudoju pigų už 12 litų ir esu visiškai juo patenkinta kaip buvau patenkinta prieš tai pirkdama brangius tušus. Džiaugiuosi sutaupydama pinigų ir galėdama už juos dar ką nors įsigyti.




  ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ● 

3 komentarai: